Divecenter -sukellusvälineet netistä > Zoop, rannemalli

Zoop, rannemalli

Suunto Zoop on edullinen ja helppokäyttöinen sukellustietokone virkistyssukeltajille. Vaikka Suunto Zoop sopii erinomaisesti ensimmäiseksi sukellustietokoneeksi, sen täydelliset dekompressiotoiminnot ja nitroksitila takaavat, että laitteesta on iloa useiden vuosien ajan.

Helppokäyttöisten painikkeiden, suoraviivaisen valikkorakenteen ja erittäin kirkkaan, itsevalaisevan LCD-näytön ansiosta Suunto Zoopia on todella helppo käyttää. Voit pitää Suunto Zoopia ranteessa tai kiinnittää sen johonkin Suunnon Combo-konsoleista.

Monipuolinen Suunto Zoop sisältää kaksi sukellustilaa: paineilma- ja nitroksitilan. Laitteen voi ohjelmoida käyttämään nitroksiseoksia, joiden happipitoisuus on 21–50 % ja joissa hapen osapaine on 1,2–1,6 bar.

Suunto Zoop sisältää Suunto RGBM -algoritmia käyttävän jatkuvan dekompressiotoiminnon, joka laskee optimaalisen nousuajan. Nousunopeus ja suoranousuaikataulu näkyvät graafisessa esitysmuodossa värikoodein merkittyinä ilmaisimina. Laite antaa näyttö- ja äänihälytyksiä tarvittaessa, ja voit ottaa käyttöön myös enimmäissyvyys- ja sukellusaikahälytykset.

Sisäisen sukellusten suunnitteluohjelman avulla voit testata tulevia sukelluksia ja tarkastella nousuaikatauluja eri syvyyksissä ennen varsinaista sukellusta. Kun sukellus on ohi, voit siirtää sukellustiedot PC-tietokoneeseen Suunto Dive Manager -ohjelmiston avulla, analysoida sukelluksia ja säilyttää yksityiskohtaiset graafiset sukelluslokit kaikista sukelluksistasi.

 Zoop, rannemalli

Hinta: 230.00 € 245.00 €
Valm. koodi: 6417084165176

Zoop, rannemalli keltainen

Zoop, rannemalli oranssi


 
 Ostoskori

Uudenkaupungin Sukelluskeskus Oy, Kotiniementie 54, 23500 Uusikaupunki, Finland
puh. +358440906371, sähköpostiosoite info@divecenter.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-12 11:15:13