Divecenter -sukellusvälineet netistä > Heavy Light Cordura RedQ

Heavy Light Cordura RedQ

Heavy Light Cordura RedQ on kehitetty erityisesti näkyvyyttä vaativiin pelastussukellus- ja pintapelastustehtäviin. Materiaalin kulutuskestävyyden ja näkyvyyden ansiosta se on yhä useamman vaativan hylky- ja tekniikkasukeltajan valinta.

Cordura RedQ noudattelee tuotekehityksessä samaa Heavy Light -filosofiaa, jonka mukaan raskain ja vaativin aktiviteetti tapahtuu aina pinnan päällä. Näkyvän materiaalin ja runsaan heijastinvarustuksen ansiosta puku on turvallinen valinta.

Cordura RedQ on valmistettu nimensä mukaisesti punaisesta, erittäin kestävästä Cordura trilaminaatista. Kestävyydestään huolimatta on puvun ergonomia huippuluokkaa.

Lämpökaulus ja irrallinen neopreenihuppu tekevät puvusta miellyttävän käyttää. Hupun kasvotiiviste mahdollistaa niin koko- kuin puolinaamarin käytön. Saatavana myös kiinteällä neopreenihupulla.

Etuvetoketjun ansiosta puvun voi pukea itse päälle. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumisen ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta.

Patentoitu Flat Seam-teknologia tekee puvun saumarakenteesta joustavan ja kulutuskestävän. Sauma rakentuu ns. puskusaumasta, joka teipataan sekä ulko- että sisäpuolelta siten, ettei päällekkäisiä kerroksia pääse syntymään.

Puvussa on sisäänrakennetut säädettävät olkaimet jotka muodostavat yhdessä haararemmin kanssa nk. teleskooppivyötärön. Teleskooppivyötärön ansiosta on puvun ergonominen toiminta rinnastettavissa tavalliseen vaatteeseen.

D-renkaat taskuissa lampun tms. kiinnittämistä varten. Lämpöliimatut polvi-, takamus- ja kyynärvahvikkeet. Lateksikumipäällysteiset 4 mm neopreenijalkineet vähentävät lisäeristyksen tarvetta ja soveltuvat taipuisan rakenteensa vuoksi erinomaisesti räpyläuintiin. Kantapäässä pieni uloke, joka pitää räpylän turvallisesti paikoillaan. Saatavana erikoistilauksesta myös ilman venttiilivarustusta.

Paino n. 4,6kg

SH = Irtohupulla (Separate Hood);
AH = Kiinteällä hupulla (Attached Hood)
T= Tilaustuote (ei varastoitava)

Toimitusaika 1-5vko

Heavy Light Cordura RedQ
Heavy Light Cordura RedQ
 Heavy Light Cordura RedQ

Hinta: 1540.00 €
Tuotekoodi: 2200

S

M

L

XL

XXL


AH = Kiinteällä hupulla (Attached Hood) T= Tilaustuote (ei v

SH = Irtohupulla (Separate Hood)


Tämän tuotteen ostajalle kahden sukelluksen päiväretki 0€


 
 Ostoskori

Uudenkaupungin Sukelluskeskus Oy, Kotiniementie 54, 23500 Uusikaupunki, Finland
puh. +358440906371, sähköpostiosoite info@divecenter.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-12 11:15:13