Divecenter -sukellusvälineet netistä > Kalavaletta - vai ei

Kalavaletta - vai ei

Nyt voit lähteä takuulla rennolle kalamatkalle jossa saalista saadaan – tai sitten ei. Mutta kalajuttuja kerrotaan, sauna lämpiää ja kalastustukikohta on vertaansa vailla. Keskellä Selkämeren kirkkaita vesiä aito ja alkuperäinen Kalaveikkojen maja sekä upeat ulkomeren maisemat irrottavat sinut arjesta. Matka taittuu nopealla ja säävarmalla Kulkuri31- veneellä joka on palvellut myös ammattikalastusaluksena. Avomeren äärellä koet kalaelämyksiä joko onkien, pilkkien tai ihan vain kalastustunnelmasta nauttien. Illan päätteeksi voidaan halutessa myös nauttia savukalaa rantakalliolla tai komean laiturin kupeessa olevassa rantavajassa.

Aika: Avovesiaikana, varattava vähintään 1 viikko etukäteen.

Kesto ja alue: Suukarin vierasvenesatamasta, sovittuna päivänä ja ajankohtana. Iltaretken suositeltu lähtöajankohta klo 16.

Saavutettavuus: Uudenkaupungin keskustaan hyvät linja-autoyhteydet josta taksilla tai kävellen Suukarin vierasvenesatamaan (1 km). Omalla autolla saavuttaessa perillä hyvät parkkipaikat. Lähin lentokenttä ja rautatieasema Turku, 70 km.

Hinta: Opastettu retki, täydelle ryhmälle 850 euroa (sis.alv9%). Minimi 1-4 henkeä 595 euroa, 5-10 henkeä 850 euroa. Maksimi 10 henkeä.
Maksuehdot: verkkokaupasta

Mitä hintaan sisältyy: Kuljetukset katsastetulla veneellä miehistöineen (yht. 2 h), oleskelu asiakkaan toivoman keston mukaan (1-5 h) kalastustukikohdassa, saunominen ja pyyhkeet. Onkimis- ja pilkkimismahdollisuus sekä veneessä että kalastustukikohdassa rannalta / laiturilta, kalastusvälineet kuuluvat pakettiin. Opastus. Yrittäjän vastuuvakuutus.

Valinnaiset palvelut: Erikseen varattavissa:
Ruokailut voidaan järjestää eri maksusta asiakkaan toiveiden mukaan, joko retkieväät, catering, savukalaa tai eräkokki paikan päällä.
Kalastustukikohdan saunaosastolle voidaan järjestää myös hemmottelu- hoitoja, tiedustelut tuottajalta.

Rajoitukset: Ryhmille, maksimi 10 henkeä. Minimi 1-4 henkeä.
Vaativuusaste: Helppo, ei tarvita aiempaa kokemusta.
Säävaraus: myrsky tai ukonilma.
Turvallisuussuunnitelma: erillisenä liitteenä.
Asiakkaalta edellytetään: säänmukainen vaatetus, oma matkavakuutus.

Tuottaja: Divecenter Oy, Kotiniementie 54, 23500 Uusikaupunki. Y 2258864-2
sähköposti info@divecenter.fi
puh 0440 906 371


Palvelun tuottamisessa ja välittämisessä noudatettavat ehdot

Maaseutumatkoja koskevat sopimusehdot

Peruutusehdot: Maaseutumatkoja koskevien sopimusehtojen 5§:n mukaan:
Mikäli asiakas tai hänen kanssaan samassa taloudessa elävä läheinen henkilö äkillisesti sairastuu vakavasti, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin palvelusta maksettu hinta vähennettynä toimituskuluilla, joiden määrä on etukäteen ilmoitettu asiakkaalle. Maksuja ei kuitenkaan palauteta, mikäli palvelun käyttäminen on jo aloitettu. Esteestä on ilmoitettava viipymättä. Palvelun käyttämisen estävä sairaus ja tapaturma on osoitettava lääkärintodistuksella. Asiakkaan oikeus purkaa sopimus ilman erityistä syytä,
a) viimeistään 28 päivää ennen palvelun alkamista maksamalla etukäteen ilmoitetut toimituskulut;
b) myöhemmin kuin 28 päivää mutta viimeistään 14 päivää ennen palvelun alkamista maksamalla 25% palvelun kokonaishinnasta;
c) myöhemmin kuin 14 päivää, mutta viimeistään 48 tuntia ennen palvelun alkamista maksamalla 50% palvelun kokonaishinnasta.
Mikäli sopimus puretaan myöhemmin tai asiakas ei ilmoita yrittäjälle ennen palvelun alkamista siitä, ettei hän käytä palvelua, yrittäjällä on oikeus periä palvelun koko hinta.
Yrittäjällä on oikeus purkaa sopimus tai keskeyttää palvelun suorittaminen mikäli ylivoimainen este, kuten tulipalo, luonnonmullistus, viranomaisten toimenpide, lakko tai muu näihin verrattava ennalta arvaamaton ja yrittäjästä riippumaton tapahtuma estää tai olennaisesti vaikeuttaa palvelun toteuttamista. Jos sopimus puretaan, ja palvelusta on maksettu, asiakkaalle on palautettava koko maksettu hinta ja jos palvelun suorittaminen keskeytetään, toteutumatonta osaa vastaava hinta. Yrittäjän on viipymättä ilmoitettava asiakkaalle esteestä, jonka vuoksi palvelua ei toteuteta.
Palvelun tuottajalla on lisäksi oikeus perua retki sääolosuhteiden, konerikon tai muun turvallisuuteen vaikuttavan tekijän vuoksi, sekä asiakkaan alkoholinkäytön vuoksi retken aikana.

Kalavaletta - vai ei
 Kalavaletta - vai ei

1-4 hlö 595.00 €

5-10 hlö 850.00 €


Omat eväät

Eräkokki ja perus menuu 400.00 €


 
 Ostoskori

Uudenkaupungin Sukelluskeskus Oy, Kotiniementie 54, 23500 Uusikaupunki, Finland
puh. +358440906371, sähköpostiosoite info@divecenter.fi
Viimeksi päivitetty 2018-10-28 19:52:27