Divecenter -sukellusvälineet netistä > Laitesukelluskokeilu

Laitesukelluskokeilu

Laitesukelluskokeilu suoritetaan turvallisesti allasolosuhteissa Uudenkaupungin uimahallissa.

Oletko koskaan ajatellut kurkistaa vedenalaiseen maailmaan? Miltä se voisi tuntua ja voisiko siellä todella hengittää? Miltä tuntuu leijuta lähes painottomassa tilassa pinnan ja pohjan välissä? Voin väittää, että jos asia kuulostaa hiemankin houkuttelevan hyvältä, niin se myös tuntuu samalta! Tämä laitesukelluskokeilu on sinua varten. Samalla se on ensimmäinen askel laitesukelluksen maailmaan, joka parhaimmillaan saattaa olla sinun suuri seikkailusi.

Kouluttaja perehdyttää sinut tärkeimpiin perusteisiin ennen pulahdusta altaaseen. Tämän jälkeen pääset kokeilemaan sukeltamista paineilmalaitteilla jopa neljän metrin syvyydessä.

Laitesukelluskokeilussa opit, miltä sukelluslaitteet tuntuvat, miten ne toimivat, kuinka hengitetään veden alla, miltä painottomuus tuntuu sekä peruslaitesukellustaitoja ja turvallisuusasioita.

Ainoat sukelluskokeiluun pääsyn vaatimukset ovat vähintään 12 vuoden ikä ja että olet normaalikuntoinen. Mukaan tarvitset vain uima-asun, pyyhkeen ja kosolti reipasta mieltä osallistuaksesi yhteen ikimuistoisimpaan kokemukseen. Muut tarvittavat varusteet tulevat Uudenkaupungin Sukelluskeskuksen toimesta.

Ilmoittautumiset: 044 0906371 / info@divecenter.fi

Laitesukelluskokeilu
Laitesukelluskokeilu
 Laitesukelluskokeilu

Hinta: 120.00 €

 
 Ostoskori

Uudenkaupungin Sukelluskeskus Oy, Kotiniementie 54, 23500 Uusikaupunki, Finland
puh. +358440906371, sähköpostiosoite info@divecenter.fi
Viimeksi päivitetty 2020-06-12 11:15:13